Жалюзі в Херсоні

Зміст
Вибір жалюзі в Херсоні: на що варто звертати увагу?
Чи варто купувати недорогі жалюзі?
Матеріал жалюзі: який краще вибрати?
Дерев'яні жалюзі: чи варто купувати?
Бамбукові жалюзі: основні переваги
Установка сонцезахисних систем в Херсоні: до кого звернутися?
Жалюзі за матеріалами, з яких вони виготовлені: які краще вибрати?
Де можна купити сонцезахисні системи з установкою в Херсоні?

sanitize_seed_apxxuezm3a8kk04o0osc44cg0[sanitize_seed_apxxuezm3a8kk04o0osc44cg0*sanitize_seed_apxxuezm3a8kk04o0osc44cg0pagetitlesanitize_seed_apxxuezm3a8kk04o0osc44cg0*sanitize_seed_apxxuezm3a8kk04o0osc44cg0]sanitize_seed_apxxuezm3a8kk04o0osc44cg0

Замовлення якісних жалюзі - це дуже вагома інвестиція в затишок власного будинку. Хороші жалюзі або ролети відмінно захищають житло від надлишку сонячного світла, прекрасно виконують функцію шумоізоляції, а спеціальні захисні ролети ще й надійно захищають житло від злому. Вікна без жалюзі або ролетів не забезпечують житло стовідсотковим комфортом, тому це - точно маст-хев. І в цій статті ми розповімо вам, на що варто звертати увагу при виборі жалюзі або ролетів, а також до кого звернутися за встановленням сонцезахисних систем в Херсоні.

Вибір жалюзі в Херсоні: на що варто звертати увагу?

Херсон - південне місто і палюче сонце там цілком може не давати спокою по півроку, як мінімум - з травня по вересень. Тому, якщо ваші вікна, особливо спальні, виходять на південну сторону, має сенс подумати про встановлення спеціальних штор-блекаут, які повністю блокують надлишок сонячних променів і забезпечують для вас спокійний, здоровий сон вранці. Звичайно ж, ви також можете зробити ставку на користь класичних пластикових жалюзі. Основна перевага таких моделей - їх здатність не гнутися і прекрасно тримати форму, на відміну від тих же тканинних. Вони також легко чистяться. А ось недоліки будуть прямо залежати від ціни. Але такі моделі, як правило, найбільш бюджетні.

Чи варто купувати недорогі жалюзі?

В цілому, звичайні бюджетні, горизонтальні пластикові жалюзі цілком можуть служити досить довго, якщо вони грамотно встановлені. Купуючи найдешевші, враховуйте, що можливо ви отримаєте крихкий матеріал і нестійкість до перепадів температур. Тому, якщо ви схильні інвестувати в свій комфорт, то вибирайте моделі подорожче.

Матеріал жалюзі: який краще вибрати?

Прихильники всього натурального зупиняють свій вибір на ламелях з бавовняних тканин. Але найголовніше - щільність матеріалу: чим вона вища, тим довше ламель буде виглядати естетично красиво: не зазнає деформації, перекосів або витягуванню, - але і тим дорожче самі жалюзі. Якщо ви - адепт всього натурального, то крім тканинних жалюзі, ви також можете вибрати джутові, бамбукові або дерев'яні, які особливо вдало виглядають в інтер'єрах стилю "Прованс" або "кантрі". З металу, як правило, роблять захисні ролети, ідеально підходящі для приватних будинків, а також магазинів, офісів, салонів краси та інших комерційних приміщень, які повинні бути надійно захищені від злому.

Для кухонь використовують склотканина, яка не займеться, а при попаданні вогню як би спечеться, не стане диміти і виділяти шкідливі речовини. Для дитячих кімнат оптимально вибирати дерев'яні або пластикові жалюзі: прості в догляді і красиві.

Дерев'яні жалюзі: чи варто купувати?

Скажемо відразу, що задоволення це не найдешевше. Але і переваг тут хоч відбавляй. Зазвичай використовуються міцні, але легкі породи деревини. Цей матеріал максимально екологічний, виглядає дуже красиво, такі сонцезахисні системи дуже довговічні.

Бамбукові жалюзі: основні переваги

На відміну від жалюзі з дерева, бамбукові легкі і дуже компактні в згорнутому вигляді. Вони також стійкі до вологи, не бояться сонячного світла. Їх маленький вага дозволяє закріпити їх навіть на гіпсокартон. А ще вони екологічні, відмінно виглядають в інтер'єрах різних типів і стилів, легко встановлюються.

Установка сонцезахисних систем в Херсоні: до кого звернутися?

Неважливо, який матеріал ви, в результаті, вибрали, фахівці компанії Nikoss допоможуть вам в реалізації будь-яких задумів. Приємні ціни, готові жалюзі і під замовлення, різні матеріали, величезний вибір відтінків, висока якість і грамотна установка, - все це у нас!

Захист приміщення від надлишку сонячних кращою - це обов'язковий пункт комфортного проживання в південних містах. Тому, якщо ви живете в Херсоні і розумієте, що ваші старі штори не забезпечують належного захисту, то можливо, має сенс звернути увагу на сучасний асортимент різних жалюзі і ролетів. Переваг у сонцезахисних систем - більш, ніж достатньо: вони екологічні, функціональні, естетичні, компактні, різноманітні. Не варто думати, що жалюзі або ролети - це атрибут виключно офісних приміщень. Сучасні системи досить гармонійно виглядають і в домашніх інтер'єрах. Як же правильно підібрати жалюзі?

Жалюзі за матеріалами, з яких вони виготовлені: які краще вибрати?

  1. Пластикові. Основна перевага таких моделей - їх здатність не гнутися і прекрасно тримати форму, на відміну від тих же тканинних. Вони також легко чистяться. А ось недоліки будуть прямо залежати від ціни. Деякі бюджетні моделі пластикових жалюзі можуть бути, на жаль, не дуже довговічними. Пластикові жалюзі можуть бути як горизонтальними, так і вертикальними.
  2. Тканинні. Саме ці жалюзі найрізноманітніші (по щільності, відтінкам і фактурі), а тому і найбільш популярні. Поширений в якості матеріалу виготовлення поліестер - міцний, здатний тривалий час не вигоряти на сонці і піддаватися легкої чищенні. Може здатися, що тканинні жалюзі - це мазкий варіант, але це не зовсім так. Як правило, тканина просочується спеціальними грязеотталкивающими речовинами. Але і доглядати за ними просто - їх можна, в тому числі, прати в пральній машині на делікатному режимі або ж видалити локальні забруднення за допомогою засобу для виведення плям або звичайного канцелярського ластику.
  3. Дерев'яні. Скажемо відразу, що задоволення це не найдешевше. Але при цьому, дерев'яні жалюзі виглядають надзвичайно респектабельно і красиво. Вони чудово вписуються в будь-які інтер'єри. Якщо ви хочете отримати довговічний, надійний та якісний продукт, то дерев'яні жалюзі - для вас. Доглядати за ними дуже легко: ламелі просто пилососять. Якщо ламелі покриті лаком, то їх цілком достатньо протерти вологою ганчіркою.
  4. Металеві. Насправді, адептів металевих горизонтальних жалюзі - досить багато. І актуальними вони можуть бути не тільки для офісів, в домашніх інтер'єрах стилю хай-тек, вони виглядають цілком вдало. Однак, як правило, в квартирі або будинку це мало кому може сподобатися. Хоча при цьому вони прості в догляді, не бояться впливу сонячних променів і покриті спеціальною жароміцної емаллю. А ще, металеві ролети (НЕ жалюзі!) Відмінно захищають приміщення від злому, або ж можуть приховати сантехніку у ванній кімнаті від сторонніх очей.

Якщо жалюзі для вас - це занадто офіційний і "офісний" варіант, то зверніть свою увагу на ролети. Вони надають приміщенню затишку, прості в догляді, компактні, при цьому - дуже красиві. Як правило, ролети складаються з цілісного полотна матерії і повністю закривають вікно. Виняток - ролети день-ніч, що складаються з двох типів полотна - прозорого і непрозорого. Насправді, така конструкція дозволяє дуже здорово регулювати рівень освітленості в приміщенні і виглядає вона дуже естетично. До слова, саме ролети відмінно підходять для вікон нестандартної форми, зокрема штори-плісе можна спроектувати для будь-якого вікна. А вже ролети з повним захистом від сонця, так звані, "штори блекаут" - просто маст-хев для спальні.

Де можна купити сонцезахисні системи з установкою в Херсоні?

Якісні сонцезахисні системи з установкою в Херсоні можуть надати для вас фахівці компанії Nikoss. У нас ви можете знайти просто величезний вибір різних жалюзі і ролет: різноманітність відтінків, фактур і конструкцій дійсно вражає. У нас ви можете знайти, в тому числі, сонцезахисні системи для вікон нестандартної форми. Жалюзі - горизонтальні і вертикальні, тканинні ролети різних конструкцій, в тому числі - ролети день-ніч і штори-блекаут, захисні ролети, які можна використовувати для захисту приміщення від злому, а також для того, щоб приховати сантехніку у ванній кімнаті від сторонніх очей : вибрати є з чого. Ми допоможемо у виборі, проконсультуємо, підберемо той варіант, який підійде як вашим перевагам, так і вашому гаманцю. Плюс - ми здійснюємо грамотні виміри, а потім - якісну установку.

На ринку сонцезахисних систем України ми працюємо вже більше двадцяти років, а отже - надаємо нашим клієнтам виключно краще. Продаємо, заміряємо, встановлюємо - якісно і надовго! Кращі жалюзі в Херсоні - тільки від Nikoss!

Популярні питання наших клієнтів

Що краще встановити бамбукові жалюзі або рулонні штори?

Бамбукові жалюзі збираються джутовим плетінням з екологічно чистого матеріалу, не бояться впливу сонячного кольору і ціна - значно дешевше, ніж у рулонних тканинних штор.

Чи можна використовувати бамбукові жалюзі у ванній кімнаті?

Можна, можливо. Жалюзі з цього матеріалу не бояться вологи, вони добре зберігають форму і колір. Крім того, вони гіпоалергенні.

Які жалюзі краще використовувати для затемнення альтанки металеві або дерев'яні?

Перевага використання дерев'яних або металевих жалюзі - можливість забезпечити захист альтанки від несприятливих погодних умов, і від небажаного проникнення. Якщо в пріоритеті друге, то краще встановити металеві жалюзі.

Який вид жалюзі варто встановити, щоб зберегти природну циркуляцію повітря?

Найбільшу популярність, в цьому питанні, отримали нитяні штори, вони забезпечують максимальний захист від сонця, сторонніх очей і при цьому не перешкоджають природної циркуляції повітря.

Які корисні властивості у склотканини?

Скловолокно, завдяки своїм унікальним властивостям, широко використовується в оздобленні інтер'єру. Скловолокно не деформується і не руйнується при сильних механічних впливах, не плавиться, має звукоізоляційні і теплоізоляційні властивості, має стійкість до високих температур, хімічних речовин, не горить. Приклади тканини: Sceen, Мекоштор. Тканини з вмістом скловолокна успішно використовуються в сонцезахисних конструкціях.

Звертайтеся до нас за виготовленням і покупкою
Оновлено: 31.05.2021
Коментарів: 4
Коментарі
Анна 31.08.2019 в 15:36
new comment
Живу в Херсоне и настоятельно рекомендую приобретать именно бамбуковые жалюзи. В наше время всем стоит задуматься об экологичных решениях интерьера. Бамбуковые жалюзи действительно не боятся солнечного света, лёгкие и компактные. Спасибо компании Nikoss за качественный продукт.
Ева 20.08.2019 в 04:36
new comment
Вот и в Херсоне открылось хорошее предприятие по изготовлению различных жалюзей, плюс цены у них очень низкие, а качество отменное. Нужно будет получше изучить ассортимент.
Манлена 15.08.2019 в 22:50
new comment
Обязательно нужно будет в Херсоне заказать такие жалюзи, мне например нравятся жалюзи выполненные из дерева или бамбуковые, последние так вообще оригинально выглядят.
Inna 15.10.2019 в 19:37
new comment
Манлена, а вы уже разузнали где именно находится их офис, чтобы можно было заказать партию жалюзей? В Херсоне раньше не слишком был большой выбор жалюзей, а теперь появилась такая замечательная возможность.
Отменить
Додати коментар
Як створити 100% темряву в приміщенні
Іноді для вирішення певних завдань виникає необхідність повного блокування попадання сонячного світла в окремо взяті приміщення, тобто досягнення в них абсолютної темряви.
Детальніше
Автоматичні ролети Розумний будинок
Автоматичні ролети Розумний будинок
Захисні ролети в системі «розумний дім». Інтеграція рольставен в таку систему - зручне і вигідне рішення. Особливо, якщо у вашій оселі ролети встановлені на всіх віконних прорізу
Що робити, якщо примерзли захисні ролети на вхідних дверях?
Що робити, якщо примерзли захисні ролети на вхідних дверях?
Чого категорично не можна робити, якщо рольставні примерзли? Як прибрати примерзанню ролет? Пам'ятайте: найправильніший і безпечний варіант - це викликати майстра по ремонту рольставен. Чи можна уникнути примерзання рольставен?

Наші менеджери зв'язуються з Вамі в найкоротші терміни та дадуть відповіді на всі питання.

Потрібна допомога?
Наш менеджер відразу-ж зв`яжеться з вами