Вертикальнi жалюзi в Киеві

Фільтр
Очистити фільтр
Колiр
[{design}]
Декоративна особливість тканини
[{opt1name}]
[{lightmask}]
Викликати замірника
+еще [{showColorsBtn(item.clrs.length)}]

[{item.title}] ([{item.clrname}])

вiд [{multPrice(item)}] грн/м.кв.
монтаж 200-250грн/шт.

Переваги наших жалюзі

Європейські матеріали
Європейські матеріали
Виберіть будь-який колір, матеріал або тканину з нашого асортименту
Термін служби вiд 10 до 25 років
Термін служби вiд 10 до 25 років
Залежно від дотримання правил експлуатації і догляду. Ми даємо гарантію на наші вироби 12 місяців
Більше 3000 кольорів і тканин
Більше 3000 кольорів і тканин
Під будь-який дизайн, різних за вартістю та складності
Жалюзі будь-яких розмірів
Жалюзі будь-яких розмірів
З точністю до мм. Спеціально під Ваше вікно.
Варіанти чергування ламелей
Варіант1
Варіант1
Варіант 2
Варіант 2
Варіант 3
Варіант 3
Варіант 4
Варіант 4
Варіант 5
Варіант 5
Варіант 6
Варіант 6
Варіант 7
Варіант 7
Варіант 8
Варіант 8
Варіант 9
Варіант 9

Варіанти монтажу вертикальних жалюзі

Варианты установки

Кріплення до стелі
Кріплення до стелі
Кріплення до стіни
Кріплення до стіни
Усередині віконного отвору
Усередині віконного отвору

Рис.12
Рис.12

1. Перед установкою потрібно зробити розмітку для кронштейнів. Розмітку починаємо робити від підвіконня з двох (трьох) сторін, враховуючи відступ 1см. Робимо мітки по верхньому отвору кронштейна

2. Кріпимо кронштейни від краю карниза по 15-20 см. Для монтажу потрібен перфоратор, бур 6-8мм, дюбеля (довжину дюбеля вибираєте від типу стіни) і саморізи.

3. За допомогою гвинта і гайки закріплюємо засувку для карниза на кронштейні (рис.11)

4. Кріпимо карниз на засувки.

5. Зверніть увагу, що у ламелей жалюзі є лицьова і зворотний бік. При навішуванні, все ламелі повинні бути розташовані в одну сторону

6. Кріпимо нижній ланцюжок на кожну ламель з обох сторін (рис.12)

Установка в отвір / стелю

Рис.13

1. Перед установкою потрібно зробити розмітку для кріплення. Якщо жалюзі по довжині до підвіконня, відступ від стіни повинен бути 10см. Якщо жалюзі по довжині нижче підвіконня, до стандартного відступу 10см потрібно додати винос підвіконня.

2. Кріпимо засувки від краю карниза по 15-20 см. Для монтажу в бетон потрібен перфоратор, бур 6-8мм, дюбеля 6-8мм і саморізи. Для монтажу в Армстронг потрібні саморізи по металу.

3. Кріпимо карниз на засувки (рис.13)

4. Зверніть увагу, що у ламелей жалюзі є лицьова і зворотний бік. При навішуванні, все ламелі повинні бути розташовані в одну сторону

5. Кріпимо нижній ланцюжок на кожну ламель з обох сторін (рис.12)

Популярные вопросы наших клиентов

Скільки коштують Вертикальнi жалюзi в Киеві?

Ціна на Вертикальнi жалюзi в Киеві у нашому магазині від 359 до 2000 грн/м.кв (мінімальна та максимальна ціна товару)

Які Вертикальнi жалюзi в Киеві найдешевші?

Ціна замовлення залежить від розміру вікна та обраного матеріалу. Мінімальна ціна товару від 229грн/м.кв., але точна вартість буде відома після виміру.

Как сделать заказ на Вертикальнi жалюзi в Киеві?

Зробити замовлення в нашій компанії можна у різний спосіб: 1. зателефонувати нам по телефонах і записатися на безкоштовний замір; 2. залишити онлайн-заявку на безкоштовне вимір, після чого з вами найближчим часом зв'яжуться наші менеджери та уточнять деталі; 3. додати обраний товар у кошик і зробити онлайн замовлення;

В якому місті ви знаходитесь?

Філії компанії "Нікосс" розташовані у найбільших містах України. Переглянути всіх наших представників можна ось тут - детальніше

Задати питання

Вертикальні жалюзі – сонцезахисні системи, що широко використовуються в офісах, навчальних закладах та медичних закладах. Це сонцезахисні конструкції, представлені на сайті компанії Nikoss у величезному асортименті. У ході виробництва ми використовуємо якісні матеріали та надійну фурнітуру. На вироби поширюється довгострокова гарантія. Ви можете купити вертикальні жалюзі і використовувати їх для захисту від сонця, а також від допитливих поглядів.

Особливості вертикальних жалюзі

Для оформлення вікон сьогодні є багато цікавих варіантів. Серед них особливе місце займають вертикальні штори жалюзі. Це світлозахисні пристрої, що складаються з величезної кількості ламелей. Для виготовлення виробів використовуються матеріали, які відрізняються стійкістю до зносу та негативного впливу сонячних променів.

Жалюзі вертикальні тканинні мають підвищений попит, оскільки в них поєднується функціональність і практичність. Сфера застосування сонцезахисних систем є досить широкою. Бізнес-центри, освітні установи, приватні клініки, адміністративні приміщення, готелі – лише частина об'єктів, на яких можна зустріти такі вироби. Додатково жалюзі на вікна вертикальні встановлюють у приватних будинках та квартирах. Це обумовлюється тим, що конструкції ідеально підходять для захисту від сонця та сторонніх поглядів.

Як працюють вертикальні жалюзі?

У цьому немає нічого складного. Вертикальні штори мають ретельно продуману конструкцію та відрізняються легкістю керування. До основних елементів систем належить карниз, вертикальні пластини, ланцюжок та шнур. Для регулювання світла здійснюється поворот ламелей. Також можна скласти пластини разом і відсунути їх убік. Таким чином забезпечується доступ до підвіконня.

Жалюзі вертикальні примітні тим, що керування здійснюється декількома способами:

  • простіший варіант – використання ланцюжка. За допомогою такого елемента ламелі повертаються навколо осі;
  • складніший варіант – оснащення системи електроприводом. До плюсів такого рішення належить практичність та комфорт.

Купити вертикальні жалюзі на вікна вигідно, тому що ми робимо безкоштовні виміри та надаємо послуги з монтажу. У нас прийнятні ціни на якісні вироби та доступ до великого асортименту продукції. Обравши нашу компанію, Ви не пошкодуєте і радітимете тому, що здійснили гарну покупку та скористалися послугами кваліфікованих фахівців.

Переваги вертикальних жалюзі

Чому краще купити вертикальні жалюзі? Є багато причин, завдяки яким сонцезахисні системи завжди затребувані. Перерахуємо основні з них:

  • широкий вибір матеріалів – для виготовлення виробів використовуються тканини з різним рівнем світлопропускання. Також матеріали відрізняються за складом. До популярних варіантів належить поліестер, жаккард, віскоза, бавовна;
  • енергоефективність – ламелі створюють своєрідний бар'єр, за допомогою якого взимку зберігається тепло у приміщенні, а влітку кімната захищається від спеки;
  • довговічність – купити жалюзі на вертикальні вікна можна відразу на кілька років. Ми використовуємо міцні тканини, оброблені антивигораючими та пиловідштовхувальними речовинами;
  • різноманітність ідей – у колекції представлені вертикальні жалюзі на будь-який смак. Вибір дизайну залежить від особливостей інтер'єру та особистих побажань. У нас продаються класичні моделі та оригінальні варіанти, в яких ламелі різних кольорів чергуються за схемою;
  • універсальність – вертикальні жалюзі вписуються в класичну та сучасну обстановку, в інтер'єр у стилі мінімалізм;
  • різні варіанти монтажу – встановлення конструкцій здійснюється на стіну, усередині віконного отвору, до стелі.

Вертикальні жалюзі

Практичність та зручність вертикальних жалюзі

Практичність полягає в тому, що жалюзі вертикальні на вікна виготовляються з матеріалів, що мають пиловідштовхувальне просочення. Тому догляд за виробами максимально простий. Якщо немає сильних забруднень, проводиться сухе чищення за допомогою пилососа або м'якої губки. Якщо ламелі забруднилися, їх можна випрати. При цьому потрібно дотримуватись деяких правил. Мильна вода повинна бути теплою, але не гарячою. Ламелі слід помістити у воду на годину, а потім прополоскати. Терти тканину не можна.

Вертикальні жалюзі на вікна зручні тим, що ламелі повертаються на 180 градусів та фіксуються під будь-яким кутом. Таким чином створюється ефект світла та тіні. Вертикальні жалюзі захищають від сонячних променів, створюють комфортну обстановку та забезпечують приватність. Ще це віконні прикраси, які підкреслюють строгість інтер'єру.

Кілька слів хочемо сказати про те, що тканинні жалюзі вертикальні виготовляються з ламелей різної ширини. Перший варіант – пластини, ширина яких 89 мм. Це американський стандарт, який підходить для маленьких віконних отворів. Якщо вікна середнього розміру або великі, тоді актуальний другий варіант – 127 мм. Це європейський стандарт, якому найчастіше надають перевагу.

Окремим різновидом сонцезахисних систем є мультифактурні вертикальні жалюзі, ціна яких доступна. Це оригінальні моделі, в яких поєднуються ламелі із різних матеріалів. Такі двошарові жалюзі використовуються при оформленні громадських місць та виставкових залів.

Замовте вертикальні жалюзі на сайті компанії Nikoss!

Величезний вибір моделей – перевага, завдяки якій у нас завжди багато клієнтів. Ми пропонуємо купити вертикальні жалюзі на пластикові вікна та оформити доставку по Україні. Компанія виготовляє сучасні сонцезахисні системи, а також швидко та відповідно до вимог виконує монтаж. Вертикальні тканинні жалюзі продаються за низькою ціною і з гарантією. Конструкції виконують захисні та декоративні функції. Їм надають перевагу цінителі практичності та зручності!

Коментарі
Отменить
Додати коментар
Самовивіз і доставка по Україні
Готівковий і безготівковий розрахунок
Гарантія від 12 до 24 місяців

Наші менеджери зв'язуються з Вамі в найкоротші терміни та дадуть відповіді на всі питання.

Потрібна допомога?
Наш менеджер відразу-ж зв`яжеться з вами